Uslovi korišćenja


Uvod

Web prodavnicom www.livenitiganj.com upravlja IRONSKILL.ETd.o.o

Sledećim Uslovima korišćenja definisana su pravila pri on-line kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca, a kupovinom na sajtu www.livenitiganj.com pristajete na ove uslove.

Opšti uslovi

Potvrdom porudžbine od strane kupca, ista postaje neopoziva.

Prodavac ima obavezu da poručene proizvode isporuči ispravne i u navedenom predviđenom roku.

U slučaju bilo kakvih izmena, prodavac je dužan da obavesti kupca bilo kojim dostupnim metodom komunikacije koje je kupac ostavio.

Sve eventualne izmene, osim onih po pitanju isporuke, ne odnose se na potvrđene porudžbine.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke, navedenih u našoj Internet prodavnici, sa cenama kurirske službe, o izmenama ćete biti obavešteni prilikom  potvrde porudžbine.

 

Opis proizvoda

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, proizvod možete vratiti u nekorišćenom stanju sa pripadajućom dokumentacijom, a mi ćemo Vam vratiti novac.

 

Cene proizvoda

Cene proizvoda su izražene u dinarima i uključuju PDV u iznosu od 20%. Proizvodi su podložni promeni cena sve do potvrde kupovine. IRONSKILL.ET d.o.o garantuje cenu na dan kupovine, bez obzira na eventulanu promenu cene pre izvršene isporuke. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Cena isporuke je uvek dodata na krajnem koraku i jasno je prikazana u ukupnoj ceni porudžbine.

 

Garancija kvaliteta

IRONSKILL.ET doo garantuje za kvalitet svih proizvoda i odgovaraju podacima navedenim u Internet prodavnici.

Prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i ukoliko postoje mehanička oštećenja, prodavac je u obavezi da zameni proizvod novim i dostavi ga kupcu.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje on-line kanala prodaje IRONSKILL.ET doo podrazumeva saglasnost kupaca sa svim navedenim na ovoj stranici naše web prezentacije.

 

IRONSKILL.ET doo je u obavezi da se pridržava svega navedenog, a eventualne izmene postojećih uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani naše Internet prodavnice i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim kupcima, tj. korisnicima.

 

Odustanak od ugovora

Obaveštavamo Vas da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.livenitiganj.com smatra prodajom na daljinu.

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana od dana prijema robe, bez navođenja razloga i dodantih troškova, osim direktnih troškova povraćaja robe.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora podnošenjem Izjave o odustanku od ugovora u roku od 14 dana od kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

Izjavu možeze poslati poštom na adresu IRONSKILL.ETd.o.o , Pabla Nerude 4/17 11000 Beograd ili kje podslati elektronskim putem na email adresu office@livenitiganj.com

Prijem obrasca ćemo bez odlaganja potvrditi u elektronskom obliku. Uz potvrdu ćemo Vam poslati i uputstvo o načinu vraćanja robe.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti.

Moguće je vratiti samo proizvode koji su nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži,pri čemu se mora priložiti i originalni račun.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku.

Izjavu o odustajanju od kupoovine možete preuzeti na ovom linku

Hvala Vam na ukazanom poverenju!